Uusi viikko on taas pian täällä.

Päivitetty: 19. lokak. 2020

Tässä ensiviikon lounaslistaa kirjoittaessani tulee väistämättä kiitollinen olo. Taidan toistaa itseäni, mutta en missään unelmissani osannut odottaa näinä aikoina, meille tälläistä alkua. Tämä on ylittänyt meidän kaikki odotukset. Vaikka omat työpäivät venyvät poikkeuksetta 10-12 tuntiseksi, olen jokaisesta hetkestä kiitollinen.

Kiitollinen myös ihan äärimmäisen joustavista yhteistyökumppaneistani. Satalihan Hessu toimittaa lähes päivittäin tuoreet lihat, Leipomo Pekan parhaat tuoreet leipomotuotteet ja meidän ihanat sämpylät, Capri Coffee viikottain tuoreet paahdetut ja jauhetut kahvit ja vuohitila Kosket ihanat vuohenmaitojäätelöt. Heikki tuo perunat ja perheyritys Kalaliike Holmberg kalat, paikallinen Immonen on katsonut meille kotimaisen täydentävän valikoiman niiltä osin, kun emme saa suoraan läheltä. Tämä helpottaa pienellä porukalla pyöritettävää ravintolaamme äärinmäisen paljon. Lisäksi täytyy kiittää näitä muita yheistyökumppaneitamme mm. extra-palvelun osalta ja meidän pientä omaa väkeä, joka on tehnyt ihan äärimäisen hienoa työtä huolimatta, ettei kokemusta vielä ole kovastikkaan kertynyt.

Ilolla ja innolla, josta tullut valtavasti hyvää palautetta. Kiitos siitä <3


Ilman teitä asiakkaita ei ole meitä, joten suositaan paikallisia palveluita ja tuetaan toisiamme, yhdessä tästä kaikesta selvitään.


Etsimme myös yhä edelleen lisää tuottajia mukaan puodin ja verkkokaupan toimintaan, myös ravintolaamme mahtuu lisää uusia tuotteita. Jos sinulla on hyvä tuote, tarjoa sitä! Puodin puolelle odotetaan kasvisten lisäksi mm. jauhoja ja muita tuotteita. Ulvilassa on myös iäkästä väkeä ilman autoa, jotka haluaisivat tukea ja käyttää paikallisia tuotteita. Tuodaan palvelut yhdessä heidän lähelle <3


Lounas viikko 4
.pdf
Download PDF • 492KB


Nyt on kuitenkin aika julkaista ensi viikon ruokalista (uudessa ulkoasussaan, oikeaa haetaan vielä) https://www.ruokaalahelta.com/menus


Kiitos, että olette valinneet pienen Unelmamme!

Tervetuloa myös ensi viikolla syömään. (Saa myös toivoa ruokaa)

Marika


282 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki