Uusi viikko on taas kulman takana

Mennyt viikko on tuonut paljon kivoja kohtaamisia, kivoja uusia yhteistyökuvioita ja suunnitelmia. Viikonloppuna saimme olla mukana tekemässä kahdet rippijuhlat. Toiset vietettiin meillä Unelmassa ja toisiin toimitimme asiakkaiden toiveiden mukaiset ruoat toisaalle.

Tässä muutama kuva ihanasta pienestä ravintolastamme.
Olen myös viime aikoina huomannut, että onni on pieniä asioita. Se on kauniita sanoja ja hymy pimeässä aamussa. Se on yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä, se on rakkautta omaan tekemiseen. Olenkin päättänyt tämän kaiken pimeyden keskellä pyrkiä löytämään jokaisesta päivästä, jotain hyvää. Viime aikoina se on ollut todella helppoa, kiitos siitä kuuluu myös meidän asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja kaikille niille hymyille joita päivittäin saamme. Jatketaan siis samalla mallilla.


Meillä on myös pieniä Puoti-uutisia. Saimme Mäkitalon tilan Fudget puotiin myyntiin :) Nyt siis Ulvilan omasta Unelmasta myös näitä herkkuja. Kysy meiltä myös pieniä muistamisia henkilökunnalle, opettajille, ystäville ja yhteistyökumppaneille.Uusi työviikko on siis jälleen edessä ja sen myötä uusi lounaslistamme on julkaistu. Sen löydät https://www.ruokaalahelta.com/menus

Toivomme edelleen myös teiltä toiveita.


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille teille, pidetään mieli korkealla ja ollaan kilttejä toisillemme.

<3:lla Marika


221 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki