Uusi lounasviikko

Viikko kului taas niin hurjaa vauhtia, että huomasin etten juuri ehtinut edes päivittämään somea. Viikko onkin kulunut tilauksia vahvistellessa/varmistellessa ja uusiin kyselyihin vastatessa. Elämä alkaa tuntua taas jo melkein normaalilta. Uusia suunnitelmia on tehty ja niistä kerrotaan lisää lähiaikoina. Mutta ihanaa on, että pienin askelin palataan normaaliin.


Paljon on toivottu myös viikonlopun aukioloaikoja takaisin. Voin kertoa, että ne on työn alla ja kerron niistäkin lisää lähiaikoina.

Kalasta on ollut myös paljon puhetta ja toiveita sen suhteen, että kalaruokia olisi useammin tarjolla. Ikävä kyllä jo kustannussyistä emme pysty päivittäin tarjoamaan noutopöydästä kalaa fileenä, mutta lähdimme kokeilemaan nyt päivän kala-annosta keittiöstä. Tulevan viikon kala on lohi, mutta jos kysyntää on, otetaan valikoimiin myös muita vaihtoehtoja. Kalaa on nyt tarjolla ti-pe niin kauan, kun kalaa päivittäin riittää. Sillä tuorettahan me kaikki haluamme. Kalaa on myös noutopöydässä eri muodoissa.

Joten edelleen muistutan, että toivokaa ihmeessä ja me toteutamme sen minkä kustannuksien varjossa pystymme. Aurinkoista viikkoa kaikille ja ollaan kivoja toisillemme, elämä on silleen paljon mukavampaa.


Unelmassa tavataan eiks jee ? :D

Marika ja muu Unelman väki.


Tässä vielä viikon lounaslista

Lounaslista 17.5.-21.5.2021
.pdf
Download PDF • 549KB


212 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki