Uusi lounaslista ja kuulumisia.

Päivitetty: 29. maalisk. 2021


Jälleen on julkaistu uusi lounaslista ja pääsiäinenkin on jo melkein ovella.

Jännityksellä odotamme miten ravintolar

ajoitukset jatkuvat, mutta toivon, että päästään pian normaaliin.

Tämä rasiaralli jatkuu näillä näkymin 18.4 asti. siihen asti palvelemme vain arkisin lounasajan klo 10:30- 13:00 sillä olemme

huomanneet, että tällä hetkellä tuo on se aika, kun meillä asioidaan. Kova ikävä on jo sitä normaalia. Sitä, että saamme tehdä nättejä annoksia ihan oikeille lautasille juuri teille. Mutta vielä hetki on mentävä siis näin.
Valmistamme myös pieniä eriä herkkuja pääsiäiseen. Ilmoitamme niistä lisää, mutta purkitamme ainakin pienen määrän mm pikkelöityä valkosipulia ja valmistamme kastikkeita.. katsotaan mitä muuta :)


LOUNASLISTA 29.3-4.4. 2021


Maanantai

 • Kotiruoka: Liha-makaronilaatikko L (asiakastoive). 8,50 € Kaikki lounaat sisältää valitsemasi lisäkkeet, salaatin ja jälkiruoan

 • Hapan-imelä broileria L,G 9,50 € Kariniemen broileria ja kasviksia herkullisessa hapanimeläkastikkeessa L,G Lisäkkeeksi nuudelia tai perunaa Lounaaseen kuuluu valitsemasi lisäkkeet sekä salaatti, leipä ja jälkiruoka

 • Kasvisruoka: Härkiswokki 9,50 € Lounaaseen kuuluu pääruoan lisäksi salaatti ja jälkiruoka.

Tiistai

 • Kotiruoka: Grillattua broileria currymajonesia 8,50 € Annos sisältää myös peruna-.ja kasvislisäkkeen sekä salaatin, leivän ja jälkiruoan.

 • Täytetyt uuniperunat L,G 9,50 € Täytteet - savukala-katkaraputäyte tai - Kinkku-tuorejuustotäyte Annokseen kuulu myös kasvislisäke sekä salaatti, leipä ja jälkiruoka.

 • Kasvisruoka: Uuniperunat kasvistäytteellä L,G Veg 9,50 € Annos sisältää perunat ja kasvislisäkkeen sekä salaatin, leivän ja jälkiruoan.

Keskiviikko

 • Kotiruoka: Pannupihvit ja paistettua sipulia 8,50 € Kaikki lounaat sisältää valitsemasi perunat, kasvislisäkkeen sekä salaatin, leivän ja jälkiruoan.

 • Lohta valkoviini-tillikastikkeella 9,50 € Annos sisältää valitsemasi kastikkeen, perunat ja kasvislisäkkeen sekä salaatin leivän ja jälkiruoan.

Torstai

 • Pääsiäislounas 9,50 € Broilerin rintafilettä, Grillattua possunfilettä ja lohta. Maukkaita kastikkeita : Tumma valkosipulikastike M,G Aurajuustokastike L,G Paprika-smetanakastike L,G Paahdettuja juureksia ja perunavaihtoehtoja Salaatit ja jälkiruokaa

 • Viikon burger: Unelma aurajuustolla ja ananaksella 10,00 € Burger annokseen kuuluu burgerin lisäksi Unelman lohkoperunat sekä jälkiruoka Burger sisältää salaattia, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, Unelman kurkkumajoneesia ja Bbq-kastiketta.Satalihan naudanlihasta tehty pihvi Leipomo Pekan parhaat sämpylän sisällä.

 • Viikon pihvi: Naudan lehtipihvi 11,90 € Naudan ulkofilepihvi 150g , maustevoi ja lohkoperunat L,G

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikiille ja

tervetuloa Unelmaan

Marika305 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki