Tervehdys Unelmasta.

Päivitetty: 3. helmik.

Kuten tiedätte, meillä on melko hektiset viikot takana oman toiminnan muuttamisessa, sekä uuden ravintoloitsijan ns sisäänajossa vauhdilla. Lisäksi olemme tehneet remonttia uuteen tilaamme, luoneet hienoja yhteistyökuvioita ja saaneet paljon uusia kontakteja. On ollut mieletöntä huomata, miten paljon tukea olemme jälleen saaneet tilausten ja kaiken muun merkeissä.


Ravintola Armina on pikku hiljaa päässyt vauhtiin ja me ollaan ns pihalla, kun kyltit vielä saadaan alas, Arminassa on kova pöhinä menossa, joten käykäähän lounaalla ja testaamassa.


Mutta siis asiaan, Unelman juhlatila alkaa olla tosiaan valmis, pieniä juttuja tehdään vielä ja muokataan sitä mukaan, kun huomataan, että on tarve.
Yhteistyörintamalla on tapahtunut todella mukava yhdistyminen ja jatkossa tehdään tiivistä yhteistyötä Nakkilan Verstaan kanssa. Tiesittehän, että Nakkilassa on myös ihan mielettömän ihana pieni hotelli Verstas? Sen yhteydessä idyllinen perinnesauna poreammeineen jne. Voit varata vaikka koko 16 huoneisen Hotellin omaan käyttöösi, oli sitten tulossa henkilökunnan tykypäivä tai vaikka juhlat, suosittelen tutustumaan. Tarvittaessa saamme luotua teille vaikka koko paketin Verstaan väen kanssa, aina tarjoiluista majoitukseen ja kyytiin. Verstaan omat uudet sivut on viittä vaille valmiit, mutta niistä myöhemmin lisää tietoa linkkeineen. Kaikesta huolimatta tämä vuosi näyttää hyvin mielenkiintoiselta ja antoisalta ja odotan kovasti mitä kevät ja kesä tuo tullessaan.


Pidetään siis toisistamme huolta, kyllä tämä ikävä aikakausi joskus ohi menee, siihen asti tehdään vähän pienempiä juhlia ja suunnitellaan tulevaa, pidetään mieli korkealla.

Marika
248 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki