Take away lounas 15.3.-19.3.

Mennyt viikko oli erilainen, mutta silti kovin mukava.

Mahtavaa on, että suurin osa asiakkaista ymmärtää, ettei tämä tilanne ole meidän valinta.

Toivomme totisesti, että tilanne paranee sulun aikana ja päästään mahdollisemman pian normaaliin ja saan koko oman tiimini taas töihin.

Kiitos myös ruokatoiveista. Niitä on tällä listalla huomioitu. :)

Pieniä muutoksia aukioloaikoihin. Kuten moni teistä tietää meillä on myös tuo lähiruokaverkkokauppa ja lisäksi olen suorittanut työn ohessa Graafisen alan opintoja tukemaan paitsi omaa toimintaamme, niin myös täydentämään omaa osaamistani tulevien suunnitelmien tueksi. Olen siis päätynyt nyt sihen , että olemme suljettuna maaliskuun lauantait (tai niin kauan, kun tämä poikkeustila kestää), jotta saan hoidettua myös nuo hommat ja sekä niihin liittyvät tilaustyöt. Kiitos, että ymmärrät <3 Verkkokauppamme löytyy www.ruokaalahelta-kauppa.com
Maanantai Kotiruoka: Liha-makaronilaatikko L. 8,50 € Kaikki lounaat sisältää salaatin ja jälkiruoan

Tomaattinen broilerkastike L,G 9,50 € Paloiteltua Kariniemen broilerin rintafilettä tomaatti-kermakastikkeessa L,G Lounaaseen kuuluu valitsemasi lisäkkeet sekä salaatti, leipä ja jälkiruoka

Tiistai

Kotiruoka: Chili con carne L,G Kaikki lounaat kasvislisäkkeen sekä salaatin, leivän ja jälkiruoan.

Possun leivitetty leike L,G 9,50 € Annos sisältää valitsemasi kastikkeen, perunat ja kasvislisäkkeen sekä salaatin leivän ja jälkiruoan.

Kasvisruoka: Chili cin Carne Veg, M , G 8,50 € Kaikki lounaat sisältää lisäkkeet, salaatin ja jälkiruoan.


Keskiviikko

Kotiruoka: Nakkikastike L 8,50 € Annos sisältää myös valitsemasi perunat ja kasvislisäkkeen sekä salaatin, leivän ja jälkiruoan.

Kasvisruoka: Vege makkarapannu 8,50 € Annos sisältää perunat ja kasvislisäkkeen sekä salaatin, leivän ja jälkiruoan.

Aurajuustolla kuorrutettua lohta L,G 9,50 € Valitse kastike ja perunat. Annokseen kuulu myös kasvislisäke sekä salaatti, leipä ja jälkiruoka.

Torstai KotiruokaTonnikala-pastavuoka L 8,50 € Annokseen kuuluu valitsemasi lisäkkeet sekä salaatti, leipä ja jälkiruoka

Broilerin rintafilettä currykermakastiketta L,G 9,50 € Annos sisältää valitsemasi lisäkkeet sekä salaatin, leivän ja jälkiruoan.

Perjantai

Kotiruoka: Kalapuikot ja kanamunakastike 8,50 € Lounaaseen kuuluu pääruoan lisäksi valitsemasi kasvis-ja peruna lisäkkeet sekä salaatti, leipä ja jälkiruoka

Pippurinen härkäruukku L,G. 9,50 € Annokseen kuuluu ,kasvis-ja perunalisäkkeet sekä salaatti, leipä ja jälkiruoka


 

Viikon burger: Unelma aurajuustolla 10,00 € Burger annokseen kuuluu burgerin lisäksi Unelman lohkoperunat sekä jälkiruoka Burger sisältää salaattia, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, Unelman kurkkumajoneesia ja Bbq-kastiketta.Satalihan naudanlihasta tehty pihvi Leipomo Pekan parhaat sämpylän sisällä.


Mahtavaa alkavaa viikkoa.

Marika


152 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki