Se pelätty take away tuli nyt sitten.

Viime ajat on ollut vähintäänkin raskaat erinäisten muuttuvien ohjeistusten myötä. Mutta nyt se kai on päätetty, eli ravintolat siirtyy take away-myyntiin. Mekin olemme tehneet pieniä muutoksia, jotta lounaan nouto olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. Kahvilavitriinien tilalle on siirretty lämpöhaude, jonka eteen on asennette lasi. Sinä näet helposti tarjolla olevat vaihtoedot ja me pakkaamme ne sinulle. Salaatit ja jälkiruoat pakataan valmiiksi.

Koska take away rasia on rajallinen, eikä yhteen rasiaan ole kiva sulloa kaikkea lämmintä ruokaa sekaisin, haluamme tarjota sinulle nyt ruokien mukaisen hinnoittelun.

Kotiruoka 8,50 €

Täysliha ja siitä tehtävät jalosteet 9,50 € (näihin saat luonnollisesti itse päättää esim kastikkeet joita pyritään pitämään 2-3 erilaista päivittäin).

Viikon burger-annos 10,00 € jne.

Olemme lisänneet listalle myös kasvisruokavaihtoehdon, jota valmistamme muutaman annoksen päivittäin, lisäämme määrää kysynnän mukaan.


Lisäksi olemme avanneet verkkotilausmahdollisuuden https://www.ruokaalahelta.com/tilaalounasta. Tämä on itsellekin täysin uutta, joten pyydämme kärsivällisyyttä.

Tilaukset maksetaan noudettaessa, koska monella teistä on työnantajan tarjoama etu.

Lounaslista itsessään löytyy siis https://www.ruokaalahelta.com/ruokalistamme


Toivotamme kaikille mukavaa viikkoa ja toivottavasti näemme. Muistathan kuitenkin, että ravintolaan tullaan vain ehdottoman terveenä. Toivottavasti saamme pian palata normaaliin ja nähdä teitä taas ihan normaaleissa olosuhteissa.

Kiitos, kun olette olleet aktiivisesti mukana meidän arjessa.


<3:lla Marika

91 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki