Mummo aina sanoi, että kysyvä ei tieltä eksy.

Ja minä tyttö otin sen tosissani. Ne jotka näitä minun jorinoita lukevat, muistavat varmasti, kun esitin kysymyksen siitä, miltä tuntuisi tehdä viikonloppuisin pöytävaraus tullessa syömään. Tämä ei tietenkään ole pakollista jatkossakaan, mutta etenkin jos on kiire aikataulu, suosittelen sen tekemään. Näin me pystyisimme varautumaan paremmin sekä henkilökunnan, että raaka-aineiden osalta. Kiitos, että reagoitte mun höpinöihin, sillä lauantaina pöydän varasi kaikki isommat ryhmät. Tämän oli super mahtavaa.


Jälleen kerran saimme siis palvella isoja ja pieniä seurueita meillä Unelmassa, tehdä kotona vietettäviin juhliin täyte- ja voileipäkakkuja ja tehdä nuorille urheilijoille lounasta. Nuorimmat asiakkaat taisi olla n 2 kk:n ikäisiä ja vanhemmat.. noh meitä kypsempiä aikuisia. Ihania ihan jokainen.


Moni kysyy minulta miten olemme onnistuneet ja onko toimintamme kannattavaa.. Tähän on hyvin yksinkertainen vastaus. Kun emme osanneet odottaa mitään, eikä meillä ole mitään vertailupohjaa edellisiltä vuosilta, koemme joka päivä onnistuvamme, kun saamme tehdä sitä mitä rakastamme. Teidän palautteet ja ystävällisyys on erittäin kannustavaa. Emme pyri täydellisyyteen, vaan iloiseen, rentoon palveluun ja tekemään hyvää ruokaa. Ainut haasteemme on, että joudumme olemaan tosi tarkkoina siitä miten aikamme käytämme, jotta selviämme keräämään sitä normaaliakin kokemuspohjaa tulevaisuudessa. Mutta jos ja kun tästä selviämme on taivas vaan rajana sille, mitä kaikkea kivaa tulemme keksimään. Mahtavinta tässä hetkessä on se, että teistä niin moni omalla tavallaan kulkee meidän kanssa tätä matkaa. Jokainen jaettu postaus, jokainen hyvä palaute , suositus ja "kerron kaverille kans" on tässä hetkessä meidän supervoima ja voin kertoa, että jokaiselle pienyrittäjälle elinehto.


Nyt on kuitenkin aika siirtyä takaisin arkeen ja ensiviikon lounaslistaan. Uusi lounaslista löytyy täältä


Herkullista tulevaa viikkoa teille kaikille ja tervetuloa Unelmaan tälläkin viikolla.

<3:lla Marika


66 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki