Menneen viikon tunnelmia, moka ja Unelman viimeinen kokonainen lounasviikko on lähdössä käyntiin.


Mennyt viikko oli meille kaikin tavoin hektinen, samme tehdä lounaan ja tilausten lisäksi kymmeniä joulumuistamisia eri yrityksille ja yhdistyksille, olemme kiitollisia teille kaikille, että valitsitte Unelman ja meidän tuottajat. Sydämmellinen kiitos <3


Saimme myös uusia yhteistyökumppaneita ja tuotteita puotiin ja ruokalistalle, saimme tehdä kymmeniä annoksia herkullista Hornan possun luutonta kylkeä, ripsejä ja tietenkin ohessa paljon muita annoksia. Ihanaa kun tulitte ja tilasitte myös mukaan. Kiitos <3


Viikonloppuna, etenkin lauantaina kabineteissamme juhlittiin merkkipäiviä perhekunnittain Pajassa ja salissa heti aukiolojasta alkaen. Ihanaa, että saimme olla mukana tärkeässä päivässänne.


Sitten meille kävi amatöörimäinen moka, juhlien jälkeen aikaisin tullut työväkemme päätyi lounastamaan, koska katsoimme, että just nyt on hiljaista. Toisen tarjoilijamme istuttua pöytään saapui kuitenkin useampi seurua, jolloin tarjoilijamme meni takaisin töihin, tässä kohtaa kävi niin nolo ja ikävä moka, että yhden kahden hengen seurueen kohdalla, molemmat tarjoillijat luuli toisen palvelleen heitä, kunnes n. 15 min myöhemmin nämä lähti mitään sanomatta, jolloin selvisi tilanne, toisen kysyessä, että eikö he löytäneet mitään syötävää.

Tilanne harmitti meitä kaikkia ja koska olen päivittänyt hyvät hetkemme, päädyimme postaamaan myös tämän. Jos käy niin onnekkaasti, että tämä kaksikko lukee tämän postauksen, toivon, että olette yhteydessä. Meille jokainen asiakas on tärkeä, emmekä halua ehdontahdon kenellekkän sellaista tunnetta, ettei näin olisi. Toivomme myös, että jos näin joskus vielä kävisi, niin meille saa sanoa, se on suorastaan toivottavaa sillä tiimissä on myös vaihtuvia ihmisiä. Syvimmät pahoittelumme siis tätä kautta.


Sitten iloisempiin asioihin.

Alkava viikko on Unelman viimeinen kokonainen lounasviikko ennen joulua. Päätimmekin, että teemme teille ns brunssi tyylisen buffeen, josta löytyy päivittäin useita vaihtoehtoja.


Salaatteja, lihaa/kanaa tai/ja kalaa, makkaroita, perunoita eri muodossa jne..

Torstaina ja perjantaina meillä on joululounas salissa sekä keittiöstä kotiruokalounas.

Joululounaan hinta 18,90€ ja kotiruoka tuttuun tapaan 9,80€


Paljon on tullut myös kyselyitä lahjakorteista, niitä saa edelleen ostaa :)


Tervetuloa

Marika ja Unelma tiimi


324 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki