Loppuvuoden aukioloajat.

Olemme avoinna vielä kaksi päivää ennen joulua.

Palvelemme ma ja ti 9:00-18:00.

Lounasta tarjoillaan keittiöstä Klo 11:00-14:00 Unelman puodista löytyy vielä kaikkea herkullista. Mm Unelman oma valikoima.

23-28.12. 20 olemme suljettu.

29-31.12 palvelemme 9:00-14:00 lounasta tarjolla klo 11:00-13:00

Tammikuun 4 päivä palaamme töihin uusin voimin koko porukalla.Unelman pieni tiimi on venynyt äärilleen ja nyt on aika löytää lisää työkavereita, jotta pystymmme yhä paremmin palvelemaan asiakkaitamme.


Unelma etsii myös lisää henkilökuntaa ensi vuodelle.

Etsimme tiimiimme hyviä ammattaitoisia tyyppejä, jotka kunnioittaa ja kohtelee hyvin työkavereitaan ja asiakkaita. Ottaa vastuun omasta työstään ja tehden sen tunnollisesti.


Tarve olisi ammattitaitoiselle tarjoilijalla, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn. Tuntee alkoholilainsäädännön ja omaa anniskelupassin ja vastaavan pätevyyden. On valmis opettamaan ammatin saloihin salipuolen opiskelijoitamme ja kausihenkilökuntaa.


Myös keittiöön on tarve itsenäiseen työskentelyyn pystyvälle, idearikkaalle, ammattitaitoiselle kokille. Joka pystyy tarvittaessa suunnitelemaan lounaslistan ja tilaamaan myös tavarat. Osaa ja ennen kaikkea haluaa tehdä hyvää ruokaa meidän super kivoille asiakkaille. Tunnistat raaka-aineet ja huolehdit muun tiimin kanssa, että keittiö pysyy siistinä.


Huomaathan, että työtä tehdään myös viikonloppuisin ja iltaisin 22:00 asti


HUOM! sopimus on alkuun tarvittaessa (0h) ja työvuorot joudumme suunnittelemaan viikottain koronasta johtuen. Sopimukset päivitetään, kun tämä epävarma tilanne on ohi.

Kaikki työhakemukset toivon sähköpostiin, josta löydän ne tarvittaessa myöhemminkin. Jos haet hetkellistä paikkaa, etkä ole valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa, mainitse se heti reilusti.

Laitathan hakemukseesi myös mikäli et halua sitä säilytettävän myöhempää käyttöä varten. Toivon hakemuksessa näkyvän myös suosittelijan ja hänen puhelinnumeronsa.

Hakemukset info@ruokaalahelta.com otsikoksi työhakemus.

Ihanaa joulun odotusta ja tervetuloa vielä ostoksille Ja syömään.

Marika


207 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki