Joulu on jo melkein ovella..

Ajattelin muistuttaa, että mikäli haluat omilla joulumuistamisilla suosia lähi-ja pientuottajia, niin www.ruokaalahelta-kauppa.com on viimeisiä oikolukuja vaille valmis. Sieltä löytyy kasvava valikoima juurikin pienyrittäjien ja tuottajien tuotteita. Kaupasta voit helposti tilata myös Unelmasta joululaatikot ja muut herkut. Sinne lisätään myös yhden/kahden hengen

talouteen sopivia vaihtoehtoja alkavalla viikolla. Myös lahjakortit esim. yritysasiakkaille on mahdollisia, sillä toimitamme postilla tuotteita vaikka koko suomeen (pois luettetuna tuoretuotteet).


Lisäksi puotiin saapuu Hornan vapaan kanan munia ja verkkokauppaan tilattavaksi vapaan possun lihaa.

Paijan luomu myllytuotteet saapuvat myös ja niitä voit jo nyt tilata ennakkoon verkkkokaupasta ja noutaa torstaina.


Myös lounaslista on jälleen julkaistu ja se löytyy täältä https://www.ruokaalahelta.com/ruokalistamme

Sitten perinteiset viikon kuulumiset.

Mennyt viikko oli tavallaan Unelman lyhyen historian raskain, sillä kahdessa päivässä kalenteri tyhjeni kaikista isoista tilauksista vallitsevasta tilanteesta johtuen. Toisaalta myös hyvin voimaannuttava, sillä osa tilaisuutensa peruneista halusi kuitenkin ostaa jäsenilleen/työntekijöilleen juurikin Unelmasta lahjakortit, miten hieno ele <3.

Lisäksi olemme saaneet tehdä mukavasti pieniä juhlia kotiin ja työpaikoille noudettavaksi. Kiitos kaikille, jotka ovat meitä suositelleet, olette aarteita!A la carte ja viikonlopun aukioloajat.

Unelma oli avoinna ensimmäisen viikonlopun klo 21:00 asti ja miten kivan viikonlopun saimmekaan. Kiitos jälleen palautteista ja sometuksesta, jota teitte suosituksineen.. ette tiedä kuinka ne ilahduttivatkaan meitä. Ensi viikonloppuna jatketaan ja listalle tulossa myös herkullisia uutuuksia, tälläkin kertaa myös mukaan noudettavaksi.


Tästä on mukavaa jatkaa ensi viikkoon ja toivottaa teille kaikille iloa uuteen viikkoonne.

Marika ja muut UnelmalaisetTässä vielä muutama kuva menneeltä viikolta.

172 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki