Ihan vähän vielä ja saan julkaista sivumme!

Päivitetty: 19. elok. 2020

Kesä on kulunut toden totta tätä projektia suunnitellessa ja etsiessä toiminallemme sopivia tiloja. Suunnitelmat muuttuivat ja jalostuivat matkan varrella. En tosin osannut edes haaveilla siitä, että saisimme näin upeat tilat jo tutuksi tulleesta rakennuksesta Friitalan vanhasta nahkatehtaasta.Tilojen myötä meille avautui mahdollisuus paitsi verkkokauppaan, myös pienen ravintolan ja puodin avaamiseen. Mikä parasta, saimme myös yhteistyön aikaiseksi Leipomon Pekan parhaiden kanssa, jonka käytössä tilat olivat tähän asti, saat siis myös jatkossa Pekan Parhaat tuotteet yhä samasta paikasta meiltä.

Menu-suunnittelukin alkaa olla jo hyvällä mallilla, lähtökohtana myös menuussa on paikallisuus, jota sitten täydennetään kauden muilla tuotteilla.


Toivotamme kaikki lähialueen tuottajat tervetulleeksi mukaan, sekä verkkokaupan kauppiaiksi, että myös rohkeasti tarjoamaan tuotteitaan jälleenmyyntiin, ravintolamme ja pienen ruokatehtaamme käyttöön. Teemme ilolla yhteistyötä ja pyrimme osaltamme lisäämään paikallisen ruoan tietoisuutta, ylläpitämään ruokaperinteitä ja vähentämään ruokahävikkiä mm jalostammalla ne kaksihaaraiset porkkanat ruoaksi.

Nyt onkin aika heittää pallo juurikin teille! Ehdottakaa, tarjotkaa , toivokaa ja tehdään tästä hauska juttu yhdessä.


Marika135 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki