Helmikuun viimeinen viikko on lähdössä käyntiin

Huolimatta ikävistä uutisista, kevät lähenee huimaa vauhtia ja sitä jo täällä Unelmassakin kovasti odotetaan. Menneellä viikolla saimme olla monessa mukana ja siitä, jos jostakin olemme kovin kiitollisia. Helmikuu onkin ollut lyhyen historiamme haastavin.


Ensi viikolla moni viettää hiihtolomaa ja varmasti iso osa heistä täällä kotikonnuilla.

Päätimmekin, että kaikki a la carte listan tuotteet on saatavilla ihan koko viikon. Lisäksi tarjoamme kaikista take a way annoksista - 10% alennuksen. Nyt kannattaa siis hemmotella itseään hyvällä ruoalla ja noutaa mukaan. Ravintolamme palvelee tositaiseksi ainakin, tämän hetken aukioloaikojen mukaan. Joten lämpimästi tervetuloa.


LOUNAS

Uusi lounaslista on myös julkaistu ja toivommekin näkevämme teitä syömässä tai noutamassa lounasta mukaan. Voit tilata ennakkoon niin halutessasi.

Ravintolassamme on huomioitu suositukset ja käytössä on sallitun 75% asiakaspaikan sijaan vain 60% asiakaspaikoista kuten tähänkin asti, jotta teillä olisi mukavaa ja turvallista tulla syömään. Lounasaika on klo 11-14. On ollut super hienoa huomata, että ruokailijat ovat huomioneet tämän ja tulee hienosti jo porrastetusti ruokailemaan, jolloin kaikille on tilaa.


Meille sinun ja pienen henkilökuntamme terveys on tärkeää!


Tulethan ravintolaan vain ehdottoman terveenä! Käytät ravintolassamme (tiskillä ja noutopöydän alkupäässä )olevaa käsidesiä, palautathan myös omat astiasi astiakärryyn.

Suosittelemme myös maskin käyttöä muina aikoina paitsi ruokaa/juomaa nauttiessasi.

Kiitos, että huomioitte nämä asiat, jotta meistä jokainen pystyisi toimimaan ilman lisärajoituksia. Yhdessä me tästäkin selvitään, joten olettehan mukana <3


Toivommekin, että tämä erittäin haastava helmikuu muuttuisi mahdollisuuksien maaliskuuksi. Tarvitsemmekin (kaikki yrittäjät) taas teidän apuanne. Olisikin ihanaa jos jakaisitte ja tykkäisitte paikallisten yritysten julkaisuista, sillä kaikki näkyvyys on nyt meille kaikille super tärkeätä. Haluankin omalta osaltani muistuttaa, että täällä Friitala-talossa toimii huikea määrä yrityksiä, alla tietoa muutamasta yksinyrittäjästä.


Tassucat on paikallinen yksityinen lemmikkitarvikeliike, jossa suositaan luonnonmukaisia vaihtoehtoja lemmikille mm. herkkujen ja ruokien osalta. Tassucatissa toimii myös kouluttajat Outi ja Irena, joiden koulutustektiikka on aivan vertaansa vailla. Tiloissa toimii myös trimmauspalvelu.


Friitala Gym toimii talon kolmannessa kerroksessa. Tähän pääset tutustumaan tästä. Turvallista treenaamista suosivalle, tämä on varmasti hyvä vaihtoehto myöskin tulevaisuudessa.


Kaikki friitala-talon yritykset löydät talon sivuilta. www.friitala-talo.fi


Tämän myötä toivon viikkoosi paljon iloa.

Tervetuloa syömään

Marika ja Unelman poppoo


310 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki