Kauden tuotteita odotellessa, syntyi jotain ihanaa.

Päivitetty: 19. elok. 2020

Kesä on Suomessa parasta aikaa. Uusi sato alkaa kypsyä kesäkuussa.

Itselleni tämä on suorastaan ruoallista juhla-aikaa.


Sen lisäksi, että uusi sato alkaa olla täällä, on tämän kevään aikana syntynyt jotain ihanaa. Ajatus yhteistyöstä, omasta panoksesta tukea kanssayrittäjiä ja paikallisia tuottajia ja se hetki, kun ensimmmäinen yhteistyö syntyi. Tämän koronan myötä, paikallisuus, yhteistyö ja alueemme omavaraisuus on tullut yhä lähemmäksi omaa sydäntä. Siitä samaisesta syystä, kirjoitain nyt tätä postausta.


"Jos mietit mitä haluat syödä, valitse paikallinen lähiruoka, siinä et voi mennä vikaan"


Mitä paikallisuus sitten on ? Se on työtä ja verotuloa meidän alueemme hyvinvointia ajatellen. Se on meidän elinehto kriisien sattuessa ja ennen kaikki mahdollisuus.

omavaraisuuteen. Se on katse tulevaisuuteen.


Yhteistyö? Hyvä yhteistyö ei ole isojen rahatukkojen pyörittämistä. Se mahdollisuuden jakamista useampaan osoitteeseen ja samalla tuki kanssaihmisille. Se on parhaillaan yhdessä tekemistä ja iloitsemista siitä, että myös kaveri menestyy. Hyvä yhteistyö toimii vain sillä, että kaikki on samalla aaltopituudella eikä mukana ole pienintäkään kateuden hiventä, se on sitä, että kaikki tekee omalla panoksellaan parhaansa ja luottaa omaan tuotteeseensa.


Kyllä, minä uskon tähän, joten olethan mukana . <3 :lla Marika

#market #customerservice

17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki